Hjørneskabe til køkkenet

I de fleste køkkener findes der hjørner. For at udnytte pladsen bedst i køkkenet kan man købe et hjørneskab. Indretningen af hjørneskabene er meget forskellige, man kan vælge den billige løsning med at få hylder op. Men det kan være meget svært at komme ind på hylderne.

En bedre løsning er drejerondel, som virker som en slags karrusel, hvor man køre tingene rundt inden i skabet. Så kan man nemt nå det der ligger bagerst, da med et skub er forrest.

En anden mulighed er den såkaldte ”Magic Corner”, hvor du kan trække hele indholdet ud af skabet, så det kommer ud til dig i  køkkenet. Den kræver dog en del plads så undersøg, hvor meget plads du har inden brug. Kik og prøv det gerne i en køkkenbutik inden du køber et magic corner til dit nye køkken.

Du kan opleve at hjørneskabene er dyrere end de andre køkkenelemeter i køkkenbutikken. Det vil sige at de er dyrere end underskabene. Hvis der ikke er så meget plads i dit hjørne er en billig løsning at blinde hjørnet af ved at sætte en bordplade overen på hjørnet uden noget skab under. Til tider vil dette også give dig plads til køkkenting. 

Design By Filips Design | Delivered By JL Support