Højskabe til køkkenet

Høj skabet er god når man har brug for mere end bare hylde plads. Man kan eksempel vis vælge kun at have en hylde øverst og have koste, spande, støvsuger i høj skabet. På den måde får man lavet plads til ting i køkkenet til ”større” ting. Nogen vælger at indbygge ovn og mikroovn eller køleskab og fryser i høj skabet. Det er vigtig i overvejelsen at tænke på hvad din overvejelse er med dit køkken.

Inden i høj skabet kan der også laver en lille ”genbrugs” central med plads til konserves dåser, flasker og poser. Man skal dog passe på at høj skabet ikke bliver til en ”losse” plads for alt man ikke ved hvad man skal gøre ved.

Træk ud høj skabe. For at bringe mere ro i skabet kan man købe et frontudtræk således at man kan komme ind på begge sider af hylderne på høj skabet da man nærmest trækker hele skabet ud i køkkenet. Men pas på før du køber da der er meget kvalitet forskel på udtrækkene. I køkkenbutikken kan de se fint ud men der vil de ofte også stå tomme. Det kan være en hel anden sag når der kommer vægt i frontudtrækket til høj skabet.

Design By Filips Design | Delivered By JL Support